In The Mood

In The Mood on viihdyttänyt Suomen kansaa jo kymmenen vuotta. Bändi sai uralleen nostetta jo varhaisessa vaiheessa voitettuaan SMORK 2008 -kilpailun. Ohjelmiston ja tyylin punainen lanka on edelleen sama: viihdyttävää, jalan alle menevää kitaravetoista, tyylinmukaisesti toteutettua rytmimusiikkia erityisesti 50- ja 60-luvuilta - unohtamatta yhtyeen omaa tuotantoa, jonka osuus ohjelmistosta on koko ajan kasvamaan päin. Orkesterin energinen esiintyminen on jotain, mikä on koettava paikan päällä.

Bändissä on kaksi ihastuttavan erilaista kitaristia: Ilari on tyylikkäiden ja herkkien rautalankamelodioiden mestari, kun taas Jukkis improvisoi ja yllättää jazzista ja bluesrockista ammentavalla ilmaisullaan. Paavon tyylitaju bassokitaran varressa on vertaansa vailla, lisäksi hänen hyppysissään pysyy myös kontrabasso. Orkesterin tuorein jäsen Dmitri on rumpalina aivan omaa luokkaansa: miehen tarkka, idearikas ja svengaava soitto on bändin luotettava musiikillinen selkäranka. Tangomarkkinoillakin kansan sydämet sulattanut Suvi Karjula on herkkä, monipuolinen ja eläväinen tulkitsija, jonka ääni lukeutuu kiistatta maamme parhaimmistoon. Lisäksi Suvi soittaa kitaraa ja perkussioita. In The Moodista löytyy runsaasti lauluvoimaa: myös stemmalauluihin on panostettu. Yhdessä tämä hulvaton viisikko takaa iloisella, huumoripitoisella, herkällä ja eläväisellä esiintymisellään kaikille juhlamielen.

In The Moodin ehdoton valtti on sen muuntautumiskyky. Bändi loihtii vaivatta perinteisen lavatanssi-illan kattaen kaikki tärkeimmät rytmilajit. Ohjelmistoa on kiitelty siitä, että joukossa on myös valtavirrasta poikkeavia kappalevalintoja. Toisaalta In The Mood taipuu räväkkään rokki- tai rautalankailtaan ravintolassa tai yritysjuhlissa - tai vaikkapa akustiseen keikkaan pubiympäristössä. Bändi on kotonaan myös konserttisalissa. In The Moodin omaleimainen tyyli on läsnä toteutustavasta ja areenan koosta riippumatta.

Dmitri Dmitrenko: rummut, laulu
Jukka-Pekka Berg: kitara, laulu
Ilari Haavisto: kitara, mandoliini, laulu
Suvi Karjula: laulu, kitara, perkussiot
Paavo Rahkila: basso, laulu

Yhtyeen omat nettisivut: inthemoodyhtye.com

Media: 

Promokuva, 2016