: Johanna Pakonen

Johanna Pakonen

Johanna on vakiinnuttanut paikkansa naisartistien tähtikaartissa. Lukuisat keikat, konsertit ja kilpailut ovat omalta osaltaan tehneet Johannan tutuksi kuulijoilleen ja tanssikansalle – esiintyminen, musiikki ja tanssi ovat hänelle intohimo!

Vuoden 2002 Tangomarkkinoiden finaalin päätteeksi kutreillensa Kuningattaren kruunun painoi Johanna Pakonen. Iloinen oululaiskaunotar erottui Tangokuningattareksi vahvalla äänellään ja varmalla tulkinnallaan tangoilla Muistojen peili ja Ei saavu hän. Vuotta aiemmin Johanna oli sijoittunut Tangomarkkinoilla toiseksi, saavuttaen tällöin Tangoprinsessan tittelin.

Reipas ja pirteä Johanna Pakonen on kotoisin Oulusta. Vuoden 1995 ylioppilaan musiikilliseen koulutukseen sisältyy laulun ja kitaransoiton opintoja konservatoriossa. Kokemusta hänellä on monen vuoden keikkailusta oman orkesterinsa kanssa sekä mm. Tähtijahti-kisasta (1. sija), ja Suomen euroviisukarsinnoista. Hän on ollut mukana myös Danny Showssa vuosina 1997-99.

Johanna juonsi vuoden 2009 Tangomarkkinat yhdessä Mikko "Peltsi" Peltolan kanssa. Juontohommista on kokemusta myös Oulussa toimivasta radiokanavasta Radio Pookista. Teatterilavallakin Johanna on nähty - hänellä oli naispääosa Rauman Kaupunginteatterissa esitetyssä Vexi Salmen elämästä kertovassa musikaalissa Villit Vuodet.

Laulamisen vastapainoksi Johanna toimii tanssinopettajana. Tanssitunteja on tasaiseen tahtiin ja ne on mainittu Johannan keikkakalenterissa.

Yhtye: Ihana
Marianne Taipale – keyboards, accordeon, vocals
Antti Raivio – guitars, vocals
Severi Lehtimäki – bass, vocals
Viljami Salo – drums, vocals
Pirkka Thessler – sound and light

Www: johannapakonen.fi
Facebook: www.facebook.com/JohannaPakonenOfficial
Instagram: www.instagram.com/johannapakonenofficial