Sari Aittokoski

Sari Aittokoski on monipuolinen ja taitava musiikin, viihteen ja näyttämötaiteen ammattilainen. Hän esiintyy laulajana, show-taiteilijana ja koomikkona yritysten ja yksityisten tilaisuuksissa sekä julkisilla estradeilla.

Lauluohjelmistoon kuuluvat niin klassinen laulumusiikki kuin myös kevyempi musiikki. Sarin tummalle äänelle sopivat hienosti jazz, bossanova, schlager, tango, ikivihreät ja musikaalisävelmät.

Spesialiteettina on tilaisuuteesi suunniteltu ja käsikirjoitettu koominen show, jonka esittää elävä legenda, laulava koomikko MISS DEBBIE IRRATIONAL. Debbie on henkilöstö- tai asiakastilaisuutesi ehdoton kohokohta ja huipennus. Yksityistilaisuuksissa Debbie yllättää päivänsankarin tuntemalla tämän läpikotaisin. Debbie esiintyy kansainvälisille vieraille sujuvasti englanninkielellä ja hän keikkailee joko pianistin tai Au Pair Boys-yhtyeensä kanssa.

Sari on Sibelius-Akatemiasta valmistunut mezzosopraano, joka on saanut runsaasti kiitosta ooppera- ja konserttiesiintymisistään. Sarin sensuelli ääni on harvinaisen tumma ja täyteläinen ja niinpä yksi hänen bravuureitaan on Carmenin Habanera. Oopperan lisäksi Sarin repertuaariin kuuluu operetti- ja musikaalisävelmät.
 Hänen konserttiohjelmistoonsa kuuluu Merikannon, Kuulan ja Sibeliuksen lauluja sekä etenkin italialaista ja ranskalaista laulumusiikkia.