: Virve Rosti

Virve Rosti

Virve Rosti vietti vuonna 2014 40-vuotistaiteilijajuhlavuottaan. Ikinuori energiapakkaus on kiertänyt viihdyttämässä lauluillaan suomalaisia jo viidellä vuosikymmennellä ja hän keikkailee edelleen aktiivisesti. Syksyllä 2015 Virve nähtiin Vain elämää-ohjelmassa.

Juhlavuoden kunniaksi syksyllä 2014 julkaistu 10. soololevy, Pitkästä aikaa, on elämänkokemuksien makuinen, monipuolinen julkaisu. Tämä kriitikoiden ylistämän albumin materiaalit soivat ahkerasti niin radiossa kuin estradeilla: ”Kovinkaan monen suomalaislaulajan ääni saati habitus ei tähän materiaaliin riittäisi. Rostille tämä kaikki on täysin luontevaa”, kirjoitti Helsingin Sanomien Mari Koppinen. Keikoilla kuullaan tietysti myös vanhat superhitit: Kun Chicago Kuoli, Tuolta Saapuu Charlie Brown, Oon Voimissain, Sata Salamaa, Leikitään jne.

Vuonna 2018 Virve Rosti viettää 60-vuotisjuhliaan. Hienon saavutuksen kunniaksi luvassa on mm. elämänkertakirja ja kaksi massiivista juhlakonserttia. Näiden lisäksi Virve nähdään normaalin keikkailunsa lisäksi muutamalla juhlavuoden erikoiskeikalla, jossa mukana on peräti yhdeksänhenkinen orkesteri.

Energiapakkaus ja rocklady on parhaimmillaan hillitöntä iloittelua.

Lisätietoja ja kuvia: virverosti.fi